Tuesday, August 9, 2011

untuk Cik ELia Jejariruncing

Kesian.Aku pon bukannya kat Msia so ak xtau crita detail mana pon.tapi just nak bagi tau yang

AKU PULAK YANG TAKUT NAK BERTUNANG!!!(padahal x de calon pon lagi=p)

aku x akan btunang n kawen awal,sebab bnda2 mcm ni la.Tapi betul jugak ckp Elia,sume ni takdir,klu kita tau kita akan putus tunang kalau  btunang awal,x de lah kita nak btunang kan?

Untuk Cik Elia,moga sabar tu panjang n kuat.Ada la tu hikmahnye n am sure u gonna find it within just a blink of your eyes.

Aku x tau cerita sgt n dgr pon dari gossip2 je so aku xnk komen la salah siapa.Tu sume hal antara Elia,Apek n Allah.Tujuan aku buat entry ni pon just nak bagi sokongan moral kat Elia je sbb aku tau mesti sedih kalau putus tunang.But dear,just think +ve out ofit k=)

Tiap pertelingkahan dan salah faham sebenarnya salah siapa tu tidak menjadi issue.Sebab bagi aku both side ada salahnya yang tersendiri x kesah la banyak ke sikit salah tu.Tapi kita as manusia yang kecik ni,amek iktibar ngan apa y dah jadi.Fikir mana salah kita n jangan ulang lagi,dan fikir apa salah dia y kita  x suka n jangan kita juga buat salah yang sama.

Like what u said earlier,everybody make mistakes n we learn from it=)

Sabar n take care=)

Cik Elia Jejariruncing

5 comments:

Karukord Jagau's said...

tenang saja...mungkin ada jodoh yg lain....kita merancang...tuhan yg menentukan....

fara anak abah said...

knpe blogspot xde button like jugak eh?nak like komen @Karukord Jagau la..haha

Karukord Jagau's said...

ahak's (^__^)

einz miszmessy said...

mudah2an kawan fara tuh kuat...fara jgn lupa beri semangat pd kawan tu ye....tak mengapa yg pergi biarkan saja...mungkin akan hadir yg lebih baik....
adakalanya bila kita terlalu sygkan sesuatu atau seseorang sedangkan ianya tak baik tok kita....
adakalanya pula kita sgt benci atau tak menyukai sesuatu atau seseorang tuh...padahal dye terbaik buat kita.....keep smiling ye...smpaikan kat dye yer.....takmo sedih2 sgt....ingt DIA~

fara anak abah said...

@einz miszmessy,betul2..ape2 pon Tuhan lebih mengetahui mana yang terbaik untuk kita..mekaseh utk peringatan..hepi2 selalu=)