Wednesday, August 10, 2011

entry pendek

aku malas nak tulis pape la skrg sbb bz kmas kotak n bz melayan sakit perut yang mengada2 ni.Kena siapkan kemas barang2 masuk kotak before ahad ni snn ahad ni dah nak kumpul shipping gi balik Msia.Banyak lagi x masuk kotak.Yang dah masuk pulak kena kluakan balik sebab aritu malas nak balut ngan plastik.Ni la padahnya kalau malas,x pasal2 kne buat kerja 2-3x..=.=`

blog Ga pon dah bersawang.mintak maaf kat sape2 yang ajak aku join Ga n contest dy tapi seyes x de masa yang terluang.Kalau ada pon,dihabiskan ngan tido,baring n merehatkan badan sambil berpoya2 ngan pakwe korea yang ensem aumm2..=p

Xpe,ak try la jugak wat entry walaupun entry cabuk je..isk2..

ok bai,mekaseh sudi baca.=)

1 comment:

Karukord Jagau's said...

sama2...sy mmg sudi baca..sbb entry ni pendek jew.....ekekee kem salam je lah ngan org korea tu ye....>_<