Wednesday, August 3, 2011

bile puasa,mulalah nak menggedik

adoyy..baru hari ke-3 puasa dah macam2.Tiap hari lepas zohor mesti tunggu waktu asar pulak.Lepas masuk asar tunggu masuk mangrib pulak.Pegi kelas pon mata duk tenung la jarum saat kat jam bulat kat wad psychiatry tu.Dalam hati meronta `Bila nak bbuka ni..`.Bile balik rumah terus mengadap laptop sebab x nak fikir pasal dapur.Bile perut bebunyi rasa nak hempas kepala kat bantal je sebab dia empuk,kalau dinding nanti masuk ICU terus babai see u in heaven.

Padahal dulu2 zaman tok kadok(padahal baru 3 hari) time belum puasa dulu,orait je duk lepak dpn laptop xbreakfast x lunch.Dinner pon pkul 9-10.X de pon nak merengek2 lapa macam Dik Fiq mintak jajan kat kedai Wak ketok.Camni la,bile x puasa,sombong..x nak toleh kat dapur pon.Sekarang dah start puasa,mula la jeling2 kat dapur tu mengharap tetibe de orang ensem se hensem Aaron Aziz jenguk keluakan pintu sambil tersenyum `Sayang,jom makan?I masak spesel untuk u`

SNAPP!!berangan lagi.Puasa2 ni memang berleluasa delusion nih.kronik..kronik..bile puasa,mulalah nak menggedik makan macam2 macam orang mengandung la pulak..=.= Neway dlu masa mak aku ngandungkan aku,dy teringin buah sukun.Jauh jugak abah aku cari.Last2 member tempat kje dy cakap dy de tanam blkg rumah..betul2 de seketul je y dh masak boleh amek makan.Fuuhhh...kalau x,kempunan la mak aku,ak pon lahir2 asek air liur meleleh je kang..sungguh x anggun taw..haha=p

Sempena puasa nak kasi korang meleleh jugak la.

ni feberet aku se feberet feberet nye ah time travel g China dulu.
Ikan Kap masak sweet sour.
Ikan Kap kauuu...haaa..kau penah?ak penah..Jeles cepat!ngee..joke2=p

ok bai,mekaseh singgah baca.Nak pk nak masak ape utk sahur esok=)

2 comments:

Karukord Jagau's said...

peberet aku gak tu....ekekkee

fara anak abah said...

selagi x hangus,sume bende feberet!!haha