Friday, August 19, 2011

Mekaseh daun keladi

Raya Haji nanti bagi la lagi..=p

daripada
kenal kan?

entry dia tajuk:

TAHNIAH kepada pemenang kad raya !!!


lepastu lepastu scroll scroll dan scroll lepastu nmpak banner yang macam familiar..

Ya,header aku lah tu.
Haah,aku lah tu antra org yang dpt kad raya si Nisa ni
tu pun lepas berjaya jawab 3 soalan dia
dab berjaya godek2 entry die yang lepas2 sbb nak cari gambar ni:


hampir2 nak give up dah sebenarnye,tapi terus gak cari..hee=.=

4 orang yang lain yang jugak akan dapat kad raya(5 org je semuanya) adalah:


kadraya1
kadraya2
kadraya3
kadraya5

mekaseh Nisa untuk kad raya n mekaseh samua sebab baca=)

2 comments:

Anonymous said...

Very interesting points. Thanks!

My blog:
Rachat de credit www.rachatdecredit.net

CikMiMiey said...

whoaaa... dapat kad raye dari blogger pemes laa..tahniah !! tahniah sume :)