Thursday, August 18, 2011

Sape minat Korea??

Kenapa korang suka tengok cte korea??

#sebab aweks dia cun2 memang x hengat.Yang pompuan mesti jeles sampai gigit kuku.Lepas tu mula lah berangan nak jadi macam heroin korea tu,muka flawless badan kurus,suara comel,gaya sopan.awww...(aku lesbian ke??)

#sebab hero dia hensem x hengat dunia!Ya Allah..kenape lah ada manusia sehensem dorang kan?besar betul ciptaan tuhan(Ramadhan ni banyakkan sikit memuji tuhan.pahala tu).Lepas tu nanti mula lah nak compare-kan bf masing2 dengan hero korea ni.Lepas tu lepastu mulalah nak berangan si bf masing2 nyanyi2 sweet2 kat korang macam dalam cerita tu kan?padahal suara sebenar bf kita,hmm..kita je la yang tau langit tu tinggi ke rendahnye..=p

#sebab rumah and tempat dorang cantik.Malaysia kan panas iklim hujan dan panas sepanjang tahun bukannya 4 musim macam dorg,langit cerah pon bila bercakap still asap keluar kepul2 dari mulut dorang.Rumah dorang seyes cantik woh!aku pon kadang2 berangan nak rumah macam ni lah,macam tu lah..macam-macam...haih

#sebab baju dorang stylo mylo?owh aku memang suka style baju dorang.dah la dorang banyak baju lengan panjang taw.panjang lah akal aku nak design baju and hantar kat tailor bia sebijik jadi macam baju dalam cerita tu kan..haha=p

#sebab lagu dia best2??member aku sorang ni,abang dia minat gile cerita korea sampai dia cakap nanti nak kawen ng minah korea.gilak ah!kalau betul dia dapat,memang aku solute abes lah..lepastu kalau dia bukak kelas `Cara-cara mengayat awek korea` kompem dalam 3 bulan dah jadi jutawan!Si abang ni,dia suka dengar OST dulu,kalau best barulah dia layan tengok cerita tu..pelik kan?tapi lagu dorang memang best pon=)

#Cakap pasal lagu,korang penah tangok video SNSD,SUJU blablabla sume?masyuk kan dorang menari.step dorang simple taw tapi sebab dorang menari ngan sangat energetic n penuh emosi menyebabkan efek yang terhasil sangatlaahhh aumm2!!

cakap pasal lagu n step korea nih,aku nak share 1 bnda ngan korang:


APA KOMEN KORANG??

Komen aku:video die semat je sebenarnye.pandai dorang buat video cume..aku rasa klaka ngan lirik lagu die.haha.beat lagu dah sedap cume lirik klaka gile!isnin selsa rabu....ahad??waddefish?and step dorang sangatlah berterabur,x sama..de yang lambat n sangat lah x ada emosi dalam tarian(ececeh..pandai je aku komen=p) Lagi satu,ramai sangat ahli kumpulan dorang ni,serabut kepala aku tengok dorang bsepah2 dalam video nih,kalau seragam x apa lah juge..hadoi..pape pon,gudlak lah ye..huhu

ce compare dengan yang ni?

ramai jugak atas stage.tapi x serabut,tarian energetic n ade emosi.beat best tapi liriknye aku x paham.dorang ada ke?=.=

4 comments:

star writerzz... said...

haha...btul lah komen kamu tu...mmg bersepah dorg..xtaw sape2 pun dlm tu..da mcm mob dance je..yg wat ramai2 kt jalanan tu.. :D

Dalin said...

aii!! dalin pun minat korea.. tp takle fanatik.. medium je.. hihi.. tp mmg betul pun point2 tu..

einz miszmessy said...

hehehe......jatuh cinta ag....ag2 ku jatuh cinta...harus bagaimana???

fara anak abah said...

@star writerzz... haha,mob dance lagi menarik rasanye=p

@Dalin fara minat jugak pon medium2 je=p member fara siap de yang letak sticker nama hero korea lagi kat motor dorg,fanatik sungguh..haha

@einz miszmessy sekali baca terus nyanyi sekali tapi x ingt lagu tu tajuk ape..adehh..haha..

sape dh tgk Dream High?oh fara ske cte tu!!