Friday, August 19, 2011

shopping terakhir

esok aku gerak nak balik Msia.So..harini la hari last aku nak shopping pon.HAri ni agak bz cket la..

*g spin baju kat umah member.Ni lah akibatnye kalau jual barang2 rumah cepat sgt,aku xde msen basuh dah woy.jadi snow white kejap malam tadi basuh baju.
*nak g tutup account bank
*nak kena buat exit permit.kalau x x lepas kat airport nanti kang=.=
*SHOPPING SAREE sebab ia penting,haruslah tulis gemok2!=p

Kain saree ni buat baju kurung cantik gile...So haruslah cari 4-5 helai
warna pepel cantik juge..
yang ni wajib beli jual kat orang nak menikah.hee
kalau ada corak2 mcm ni,cantik buat baju kurung nih.wajib beli!

baju kurti ni pon ok gak jadi baju raya,lagi2 balik dah nak last minit ni so haruslah juga beli.



Tapi kena tunggu baju kering dulu sekejap sebab dah x de baju nak pakai..sadih betul..=.=`

ok bai mekaseh baca=)


4 comments:

LynN LoLa~~ said...

weyh nak saree jugak! brape rm eh kalau duit malaysia? ko lanje ahh. hehe

fara anak abah said...

muahaha..lambat la ko,aku dah balik dah..haha=p

hana szied said...

betape bestnye d ngre orang :) meh la jmput ke morocco pule ..~

yana-feehily said...

balik jual kat malaysia..laku kot..heheh