Friday, July 1, 2011

ni yang geram nih!

entry ni ditulis dgn perasaan geram dan marah yang sangat membara
kebarangkalian utk mmbunuh dan bertindak kejam sgt tinggi setinggi 5000% atau..mungkin lebih dari itu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
airtel nih menyakitkan hati betol.pegi kedai dy marah2,ak dah buat.kol dy marah pon ak dh buat.sruh dtg xnk dtg.ape punye bodoh india ni.tau makan duit org je.buat keje xnk.

`bos!come now.no internet connection.y??we paid thousand for internet for what?come now`
`ok mam,im coming mam`

taik la mam dy..sampai ke malam x dtg2

`bos,come now.i called u yesterday,y u r not coming??`
`bz mam.tomorow im coming`
`I SAID NOW!!`
teeeeeettttttt.........................................cinabeng punye india.memang mintak kene maki

memang every day every night la kan aku hantar msg maki2 kau.padan muka.ko mkn duit ak,buat kje xbtol.memang aku kacau hdup ko sampai bile2. keturunan ko pon memang keje jadi kuli je la

hai..cepat lah balik msia..meroyan aku layan perangai dorang nih.sakit..sakit..hmm..kalau sekali dua kau buat prgai xpe...ni sampai berbulan2..bthun2..dah 2.5 tahun ak kat sini,sama je mslh kau..ape nak jadi..nak kaya tp mls buat keje..x ke ban*ang namenye 2..

anak owner rumah ak dtg ptg td,ak kmplen kat dy pasl airtel ni.tau dy ckp pe?
`airtel has best service ever`

taik kau!sape kate airtel bagus?meh aku bunuh!
kalau la airtel 2 sejenis manusia,dah lame aku bnuh ak potong2 mcm mayat kat dissection hall y ktrg guna wat blaja anatomy dulu

seb baik la membunuh 2 dosa besa.saba je la ak.

p/s:airtel tu adalah sejenis species taik yang sgt merbahaya.tipu2..airtel 2 tenet wifi aku kat india nih..hmm

3 comments:

wardah said...

jenjalan singgah sini..=) jgn maree2 na..

meoww cat said...

lucky follower by meoww cat dtg..fara anak abah bg link lain...bkn link meoww cat..

einz miszmessy said...

jgn marah2 fara....