Monday, July 18, 2011

ala2 Wordless Wednesday.tapi ni Wordless Monday.muahaha sukati kau je!


classic enough??

oh!saya ske editing die.sape pengedit?ye.kawan saya,namenye Hibatul Hakimi.


nak bag D&C for free??saya dh penah gne x lebih dari 5x..tapi idak le y ori..meleh la air liur saya kalau saya bg kat org bag y free..hoho..nak x?klu nk,jom join GA saya yang baru.tapi x publish lagi.maybe esok?or mlm ni?haaa...tunggu..=)

3 comments:

LynN LoLa~~ said...

oii makcik!! flawless giler hasil editing!! haha ;p

weyh ajen gilaaakkk kaw sek buat GA. banyak duit!

fara anak abah said...

banyak la kau!haha..mane de duet.,.ak ngah kmas2 brg nak balik ni,2 y tjumpa harta karun 2..tetibe muncul bag y ak x penah nmpak la..bju y eh2 ak penah beli ke ni dulu..bla..bla..bla..wat semak kotak ak je nanti..=p

fyna said...

suke lips merah..cntik sgt