Tuesday, June 28, 2011

Who get lucky??(UPDATED WITH PICTURES)

Ok,ingat x aritu saya de wat small giveaway..yang My 1st Giveaway:Love From INDIA..haa..semalam 2 hari lepas,saya dh cabut2 nama,n tadi semalam dah beli hdiah korang..xde la hebat mane pon hadiahnya memandangkan cik temah pon blum keje lagi ni haa..poket pon kempis je lagi..tapi rasanya hadiah ni ada la jugak bau2 n rupa2 india cket..=p So,5 orang btuah kali ni adalah...taramparaaa!!!

1st randomly picked no is : 
39 : Cik Purple
GELANG INDIA
saya cari yang purple xde,xcntik..so saya bli la pink..adik beradik perple jugak..=p
nak pakai semua skali gus boleh..pakai sikit2 pon boleh..terpulang..=)

54 : PUTERA2PUTERI
BRACELET
bracelet je taw..hairband ngan panda 2 x..haha..panda 2 saya beli time travel gi China dulu..cekak saya beli kat Belgaum,9 jam dari tempat saya..saje g sana g tgk tempat member..niat asalnya cekak 2 nak pakai atas kple kat lua shawl la kan..hmm..xde maknenye kalau dh bgun lambat tiap pagi kan..huhu..ok,lari topik.gelang tu tetibe saya nmpk cntik plak lip lap lip lap bwh lampu kuning.so,saya beli..=)

40 : AinAmaya
EARING
saya beli earing utk awk.YEAYY!!(org lain plak y eksaited tlebeyh nih..=.=).bnyak earing gantung2..xtau nak beli y mana..y ni paling menarik n x typical sgt la..yang lain sume mcm typical india je..tolak tepi.haha=p

63 : syakila
BROOCH
ok,y ni memang typical india.banyak saree cni memang corak die bunga n daun..bunga y dorg suke haa..2 la..y atas 2..simple je..tp kalau kene tempat pakainye,memang menyerlah..macam....pakai kat atas blazer??haa..xpon,ltak kat handbag kulit warna hitam...aumm2 gak tu..haha..sukati la akak nak pakai cmne pon..mane2 pon omeyy jeww..=)

27 : mas
SHAWL
ini memang selendang cap india.labuci2..bunga2 india..design pon design india..warna biru2 turqois cam2..bantal love x eh..y 2 member bagi kat saya..sentimental value 2..haha


semua hadiah kat atas ni sumenye dalam range harga yang sama..xde pon saya plih kasih dia ni bagi mahal,akak ni bagi murah..x..x..hahaha..t ada pulak yang majuk ckp saya berat sebelah..alololo..manje ye..majuk2.ceh..haha=p
nama yang bertuah kat atas ni..tlg emailkan nama,alamat n h/p no kat email saya ye.. orange_me2020@yahoo.com
mana nama y xde,xpe..tgu next GA ye..=)

india skrg hujan lebat,internet macam chipsmore..entry ni pon dh 3-4x masuk draft je..sorry lambat..ni pon saya try la jugak upload hdiah korang ye..=)

p/s:pic saya haritu y korg like 2 kalah tipis je..wuuu..xde rezeki kot..tp at least saya knl ramai org kat blog ni..tnx girls!!=)

7 comments:

einz miszmessy said...

jgn jelez...sy jelez gak...hahaha...congrates yg menang~lalala...

AINI CHE DIN said...

congrates pada pemenang..

Nisa' Azman said...

congrats, huhu~.. T_T xde rezeki..

ainnAmaya said...

hehe..earing (: tq !

TYNTHA LANA said...

Bestnya hadiah2 die,hehe. Congrats pada yg menang! :)

~~iEtA AzRi~~ said...

alhamdulilah..ada rezeki ieta...ok ieta dh email detail no....tahniah gak wat pemenang2 lain....

Cik Purple said...

syukur alhamdulillah~~~ menang lg!..yeay!! cayang awk laju2..actually sy nih nme jer purple tp minat pink taw! hihi..tenkiu awk..:)