Tuesday, June 14, 2011

SimplyStyle Collections MidYear Giveaway



ok,ni lg 1 giveway y besh.walopun simple*sbb nme GA ni SIMPLYSTYLE kan..* tp ce tengok hadiah dy..pashmina kot!ak ske pashmina sbb dy besa so sng nak wat style macam2..kalau shawl y kecik 2 susah cket nak lilit2..hee..ok la,jom join reramai.sape menang dapat shawl 2 t tag2 la kite ye cmne korg gayekan shawl 2..=)

cmne nk join?
1. Follow SimplyStyle Collections
2. Copy banner GA dan
3. create 1 entry untuk GA ni tajuk 'SimplyStyle Collections MidYear Giveaway',
Pastikan ada banner diatas dan di linkkan ke entri GA ni..simple-simple jer =)
4. Dah siap semua,comment kat bawah entri ni sertakan URL entri anda =)
5. Pemenang mestilah beralamat di Malaysia =)

Tarikh Tutup : 15 Jun 2011
Penyertaan diterima - 11 malam shj yer =)
(GA kalini lama sikit eh)

Hadiah 3 tu confirm, selebihnya mungkin ditambah kalau sambutan menggalakkan..

Good Luck to all =)

2 comments: