Monday, June 20, 2011

Hapdet bout GA Love From INDIA

kawan2,saya bz posting kat hospital skrg..start pagi n petang balik lambat so amek masa cket saya nak hapdet nama2 y ada join GA saya ni..mane y saya dh cek,saya cmment dekat entry korg..so,spe xdpt ape2 feedback lagi 2,sabar cket ea..tnx..n sorry for inconvenience=)

5 comments:

Fadzillah Kamarudin said...

banner ada dalam widget Contest / Ga [Open -+]...saya combine smua banner lam tu...sorry ya...

fara anak abah said...

ok2..xpe..=)

ainnAmaya said...

oh i am so soryy..hehe..ok dah letak kat sidebar :)

http://amayacrew.blogspot.com/2011/06/st-giveaway-love-from-india.html?showComment=1308655906771#c3587657365394876466

cikbintang said...

sis..jom join giveaway mng tiket wayang n extra adiah headphone..kalo lahir bln june ade lg tmbh tiket wayang...n tulis cikbintang as referrer ye..tq

http://ellismelia.blogspot.com/2011/06/attack-block-movie-contest-by-deqlis.html

fara anak abah said...

kalau la saya kat mesia,saya dh join dh..mst la nak tket wayang free kan..=(