Tuesday, June 21, 2011

Submission List for My 1st Giveaway:Love From India

ANNOUNCEMENT!!

ni update pasal `My 1st Giveaway:Love From INDIA` haritu..
  • GA saya MASIH TERBUKA sehingga 23/6/2011 ye..
  • kalau mencecah 50 COMPLETE SUBMISSION,saya akan panjangkan lagi tempoh GA dan hadiahnya mestilah akan berganda2 ohsem!!=)
Setakat ini,ini senarai submission y ada.thnx utk sume y dah join.kalau nak hdiah DOUBLE OHSEM yang homaigod2 macam double cheese,spread la pasl GA ni n dapatkan hdiah y lebih ohsem juge..ada submission y masih x lengkap,saya dah tulis kat bawah..jadi..lengkapkan la ye..n pm saya balik kat comment bawah ni..tnx dearieee=)

tak lupa jugak saya nk bterima kasih kat :
-----Cik Miefa( sbb tlg promote my GA)----

With Love,
Fara anak abah

31 comments:

'CikMimiEy' said...

salam ...
okeih datang jenguk kat sini , no 11 datang lapor diri sudah!! hehe.

tq faa :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam,makasih inform...

ID FB:kak yang

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam fara..tadi k.atie check kat n3 yg akak tinggalkn kat n3 GA...ada ID FB akak taip.

AyuArjuna BiGoshh said...

facebook id: ayu rafikah

:)

NOOR FATIN said...

saya dah follow awak dah dari tadi. saya follower ke 91. antara id W.A.D.A dan hudaa. cuba check hehe :)

fara anak abah said...

kak yang:kene like gambar no 32 kat dlm album this our moment photo contest sekali taw..=)

AyuArjuna:ok,dh jumpa..tnx..=)

Noor Fatin:dh jumpa..W.A.D.A=)

shera haifa said...

dtg chck nama..shera haifa di c2..

aNiM said...

ok.ada.
nombor 28 yang bertuah tu.hihi.

gudluck semua :)

TYNTHA LANA said...

Salam. Alhamdulillah, line clear! no 24. tq sayang ^_^

☀ Izzaty Hedry☀ said...

dah ada.. tpi zaty letak kt bwah .. try tgk dekat bwah 2..

amiraliyana said...

ok dah ada. tq.=) takdak hadiah top 3 ke? hehe

fiQ'Ra said...

okeh..fiqra no 7...hehe, fiqra anak ke 7 dalam family =) ecececece..

Nisa' Azman said...

yup, name ade dlm list..hehe..

AINI CHE DIN said...

kalau untuk id fb and follower: aini che din

thanks

fara anak abah said...

shera haifa,anim,lana:haha..seb bek sume ade..mekaseh la atas usaha korg..sesusah je..=p

izzaty hedry:dh jumpa..=)

amiraliyana:awk antre y terawal,tnx..haha..kalau lebih 50 cmplete submission,fara upgrade hdiah n msti la upgrade gak utk top 3..the more the merrier!!=)

fiqra:awk buat saya gelak sorg2..haha..comel..=p

nisa,aini che din:gudlak dear!=)

eB ezrin said...

oppsssss ye ker? luper ler tuh alahai...
okeh... akak update yer tq :)

normala_ali said...

yes ada no 19... hehehe.. :)

Red Giant said...

Nick Name FB : Pablo Aima

Red Giant said...

Nick Name FB : Pablo Aima

fara anak abah said...

updated till Red giant..tnx for your alertness to reply back this entry=)

Bitter Sweet Efiey said...

No 51.. id FB : Seniorita Efiey

fara anak abah said...

ok,found ur id Efiey=)

wardah said...

ouyeaahh..wardah tersenarai kat no59 tu..=)

einz miszmessy said...

fiqra no 7...sy lak 47...huhu...tp ank no 4????ada kena mengena kew??hahaha..

einz miszmessy said...
This comment has been removed by the author.
angeloo said...

66 angeloo
id fb is emma amir
id follower is ema

tq infom :))

misscha said...

eh sy da join...

nape x de ek...

http://misscha-cecite.blogspot.com/2011/06/1st-giveawaylove-from-india.html

xpe la mayb sy terlupa letak link hehehe

id fb:shanyza lalala

ainnAmaya said...

i am 40..hehe :')

misscha said...

ok dear dah ada side banner..tq remind..

Ogy said...

id follower :ogy

Mama Ishazah said...

mama ada di no 21..tq dear