Sunday, December 18, 2011

kaki wayang+kaki makan episode 1

walaupon selasa ni ak de exam,tapi tetap x sedar diri.kaki gatal jugak nak merayap n this time pastilah pegi tengok wayang!!laame rsenye x tgk wyg..last pegi artu g tgk cte breaking dawn..buley laa~

cte ni dah bpe kali pegi nak beli ticket skali seat penuh daa..xnak ak dduk seat depan satni kang klua wayang pon kepala duk mendongak je lagi=.=

ni la die..ni la die cte y ak tgk..jeles x korang..jeles la..jeles la..jeles la..=p


MANTOP!!terbaik dari ladang.xtau nak komen cemane tp seyes besh!kreta dy...lawa gile...ranking ak dalam 8/10 la..memang filem wajib tgk bulan ni=p

lepas tu g mkn steamboat kat kedai nama `see u`..comel x nama?haha..layan..

sebelum mkn,wajiblah tunjuk muka lapa


masa makan,wajiblah tnjuk muka gelojoh

nampak x muke x penyabo tu?


ni aku punye..bunyi blup2 mercik2 kat tgn ak oy!!


bile mkn,kalau mak mentua lalu blkg pon kite xsedar,mksudnye sedap lah tu=p

ok,tnx to him sebab teman n blnje wayang.hee..okbai,gudnite semua=)

1 comment:

Karukord Jagau's said...

sedapnyeeee.....bila nak belanje nih...hehhee (^__^)