Wednesday, September 28, 2011

jom!

harini hari ke-3 ak kat melaka manipal medical college,melaka (M3C).still lagi orientation week till this Friday.baru hari ke-3 je,ak dah skip programme dh..muahaha..full of talks bhai..so what would u expect?haha.

x saba nak tunggu kotak2 dari Manipal sampai sini..nak kmas2 buku.baru la smngat cket nak study en..=p my room is quite isolated from the others.to view it from a good side,i got more privacy,boleh stdy xde la asek nak merayap je keje.dekat pulak ng senior so blh tnye n pnjm je buku diorg..

smlm bru g lepak ng mmber skolah kat bndr hilir kot..kot la=p g mkn chicken chop.sedap gile wa ckp sama lu..sedap,besar,bnyak..1 meal tu RM6 rasenye..sbb bil RM14 for two.tempatnye xde la mcm hotel.ala2 kedai mamak je.tp apa ak kesah.asalkan bukan tmpat y blh dapat diarrhoea sudehh...sape y du area melaka y nak g mkn chicken chop murah,meh msg ak..ak bawakkan..hee...spe blogger area melaka?meh le kte jmpe tgk wyg or mkn2 wkend ni.nxt week dah start kelas=)


p/s:utk membr ak,be strong k.rasa2 mcm nak wat bnde bodoh je,msg ak..ak bwk klua jenjalan
p/p/s:adik2 y membaca ni jgn ikut prangai akak y ske n slalu skip kelas ni eh(ter-skip la..overslept)

1 comment:

A y e s h a Ramlee said...

terima kasih bagi tahu pasal kemenangan tu... no 107 datang..

http://ayesharamlee.blogspot.com/2011/10/kemenang-pertama-oct-2011.html, da add kat FB tunggu approve... tak jumpa ruang inbox