Sunday, October 30, 2011

Contest Saya Suka Dan Saya Komen


Contest ini adalah berkenaan Like dan Komen

Syarat-syaratnya:
1. Buat 1 entry bertajuk "Contest Saya Suka Dan Saya Komen"
2. copy banner dalam entry dan linkkan.
3. Follow kedua-dua blog saya yang masih belum follow.blog personal dan blog GA saya.
4. Like page INI dan Like gambar saya yang INI  
5. Like page INI dan Like gambar saya yang INI
6. Like page INI dan Like gambar saya yang INI
7. Like page INI dan Like gambar saya yang INI
8. Like page INI dan Like gambar saya kat SINI.pic ni ada kat hujung2.cari la ye..mekaseh..

9. Tag sorang sahaja dah cukup.
10. tulis sape referer awak dalam entry.
11. dalan entry anda,komen mengenai blog saya skali ye.sbb saya xnk la org susah2 LIKE gambar saya,tapi menang ikut lucky draw je..kan?=)



TARIKH TUTUP?
sehingga tarikh tutup semua contest yang saya join.
mana2 contest y saya join tersebut sudah ditutup,akan saya crosslined-kan.
namun,Contest Saya Suka Dan Saya Komen ini masih lagi berjalan seperti biasa sehingga habes semua contest yang saya join ditutup.
hadiah akan diberi berdasarkan kategori Like Terbanyak.


HADIAH NYA?
untuk GA ni,saya akan pilih someone y saya sayang untuk pilih pemenang.
pemilihan pemenang akan mengikut kategori dan berdasarkan komen yang paling membina.

Kategori Like terbanyak (5 Like) dan komen paling membina:
1 handbag yang dh lama dibeli tapi x pernah diguna(ye,itu memang perangai saya).Made in India.
1 accessory yang akan saya beli di Malaysia (eg: ribbon ring,owl necklace)

Kategori 4 Like dan komen paling membina :
Fashion Lee dress M size.made in India.tak pernah dipakai juga.
1 accessory yang akan saya beli di Malaysia (eg: ribbon ring,owl necklace)

Kategori 3 Like dan komen paling membina :
1 Red Essentials Shirt.S size.Made in India.100% cotton.
1 accessory yang akan saya beli di Malaysia (eg: ribbon ring,owl necklace)


Kategori 2 Like dan komen paling membina :
3 accessories yang akan saya beli di Malaysia(eg: ribbon ring,owl necklace)


Kategori 1 Like dan komen paling membina :
2 accessories yang akan saya beli di Malaysia(eg: ribbon ring,owl necklace)


untuk Referer tertinggi,hadiahnya:
1 accessory yang akan saya beli di Malaysia (eg: ribbon ring,owl necklace)



Last but not least,tinggalkan link entry anda di bahagian comment di blog personal atau di blog GA saya

mekaseh kawan2=)

43 comments:

Annis Wina said...

saye join ! :)

http://annisisshazwina.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

abazilah said...

join .

http://ablogforgiveawaylovers.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

abazilah said...

ohh , id fb : ainaa bazilah

dah like semua . goodluck .

zaikulim said...

salam akak dah like

id blog&id fb:zaikulim

http://zaiikulim.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

Nana said...

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

fb : fauzana ismail

PinkUmmi said...

join

id follower : PinkUmmi
id fb : Mimi Azirah

http://pinkummi.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id / id FB : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

Annis Wina said...

lupe lka id fb . heheh .
id fb : Annis Shazwina

abazilah said...

dah buat syarat 6 n 7 . done .

zaikulim said...

dah buat syarat 6 n 7 . done .

~sHaR!Na~ said...

http://opzzpinky.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

tada~~ sha da join :)

Fadzillah Kamarudin said...

dah buat syarat 6 n 7 . done .

amiraliyana said...

joined!

http://amiraliyanacaribelog.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

id: amiraliyana
id fb: Amira Liyana

ita said...

ita @ atiron_2000 join

http://ita-contest.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

ID FB : Norita Abdullah

Anonymous said...

good start

zarahanggun said...



Saya juga ada giveaway gift contest utk d beri pd semua org ..senang aje .. sila klik link ayat ini.

TQ tuan tanah saya join as follower tuan tanah sbb bg tumpang lalu dan kalau sudi follow lah balik yer. Muahhhz

tiefazatie said...

hye dear!ifa join!hihi

id follower n fb: tiefazatie

link n3: http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

tq dear!

aNiM said...

saya join ya :)

terima kasih invite saya :)

id: aNiM
fb id: Anim Seran

http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

tq~

h A n Y S said...

banyaknya hadiah.. insyaallah i'll join ye.. :D

aZReEn said...

aik.. mcm kenal!

fara anak abah said...

@aZReEn ,kenal ke?*garu kepala*

umiliza989 said...

salam
terimak asih sebab invite

id follower:umiliza989
link:
http://ibuarifandaisyah.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

kaseh suchi said...

menjoinkan diri

http://sesucikasehsuchi.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

folower blog:kaseh suchi
id fb: koleksi anggun

good luck fara...

Karukord Jagau's said...

dah joint dh...

http://suriaawanbiru.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

Nisa' Azman said...

joined.. ^_^

Follower ID: Nisa' Azman
FB ID: Nisa Ijal
Link: http://greennnpandacontest.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

SitiZulaikha :) said...

AskarrPink join :)

id follower: SitiZulaikha :)
id fb: Siti Zulaikha

http://ekaiseqa.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

Ain_ Suke Senyum said...

Salam ain join ye

ID Follower : Ain_Suke Senyum

ID FB : Nur Zur'Ain

http://zurain93.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

tq .

misz l0vely said...

hYe...
j0in ur c0ntest...

id f0ll0wer : miss l0vely
id FB : Yuka Yumiko
url bl0g :
http://l0vec0ntestgiveaway.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

tq...
;)

lizawati said...

Join Jugak

id follower: lizawati
id fb :Lizawati Adnan

link entry:http://sitizahrah2009bunga.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

Golden Rose said...

sha join ya...

id fb: umma sharifah
id follower: golden rose

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/08/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

aZReEn said...

kenal la! jiran kat kTT! hehe.. bile balek msia?

Cik Purple Pinkypuff said...

join:)

http://cpluckiest.blogspot.com/2011/08/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

Cik Rose Cute said...

join...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/08/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

ID FB : Che Rosliza Che Mat

ID Follower: Cik Rose Cute

umiliza989 said...

id fb:norliza mohamad yunus
id blog:umiliza989

Cik Purple Pinkypuff said...

dear sori.. lupe..ehehehe..:D
id fb: Syarizah Ema Othman II

::NureeN:: said...

nk join tp x der FB la.. huhuu
soami x izin dah.. 2 thn sudah

einz miszmessy said...

fara
einz da join...
hee.....hope sudi la terima....

http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com/2011/08/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

Nani said...

masih boleh join ka?

http://litelitecra2y.blogspot.com/2011/08/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

mi$$ oZja said...

join!

fb id: dlei ozja

link:http://pinkliciousme.blogspot.com/2011/09/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

Nisa Greennnpanda said...

bile tamat eh dear?

fara anak abah said...

contest saya komen dan saya menang masih belum tamat kerana syarat penyertaan utk no 4 masih belum ditutup.harap bersabar ye=)

~diAhOntHeblOg~ said...

http://diah83-contest.blogspot.com/2011/10/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

id fb : diah contest

Golden Rose said...

nape name sha takde dlm contestant list ye....

Golden Rose said...

sha join ya...

id fb: umma sharifah
id follower: golden rose

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/08/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html
August 1, 2011 7:25 AM