Monday, March 19, 2012

2 date in a night!!

kengkononnye nak buat surprise birthday party,tapi memandangkan duit jpa pun alahaai ciput bebeno..maka xde la seperais mane pon..

to cut the story short,

HAPPY BIRTHDAY YOU!!^^

awww...suke letteww dapat handbag yang diidam2kan sgt tuh..hahaha=p

cerita panjangnye,biar kite2 yang di tempat kejadian shje yang tau..kan?hehe

2nd best thing happened tonight is...dapat mamam big apple!!laaame gile x dpt mkn bende alah ni..al-maklumlah sejak isipadu badan terlebih muatan sampai kena beli seluar baru yang bersaiz lebih besar di jusco kan..maka,big apple ku disekat oleh beliau ler...

tapi mlm td dpt mkn!!YESHH!!

sbb nye?hahaha...bia kite dua je y tau=p

p/s:me is not that type yang suke rahsia2..bia la org tau ape ko buat,mn ko pegi,dgn sape,kat mane semua..buat ape nak sorok2 kan?laaagi ko senyap,laaagi org duk bercakap..laaagi org duk mengata..laaagi bertambah fitnah...betul x??pk la sndiri..perinsip kita berbeza=) skrg aku pulak nak rahsia2 lah..nak rasa mcm mane rasanye bile menimbulkan fitnah.auch!!=p

2 comments:

Boni JLL3 said...

makan big aple tak ajak pun..huh..mencik mencik..hahaha

AkmaFaizal said...

Hepi Besday.. :)